3 Φεβρουαρίου 2010

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!!


Όσα διαγγέλματα προς τον ελληνικό λαό και όσες εκκλήσεις για συναίνεση να κάνει ο κ. Πρωθυπουργός για τα μέτρα σταθεροποίησης το δημόσιο έλλειμμα και το χρέος, θα είναι χωρίς αντίκρισμα για τη Χώρα, αν δεν βγει πάραυτα να μιλήσει για το φλέγον θέμα του διαζυγίου Μενεγάκη.Γιατί, κακά τα ψέματα, από τη στιγμή που έσκασε αυτή η βόμβα μεγατόνων με το διαζύγιο της εθνικής μας σταρ, βούλιαξε η Χώρα σε ένα βαθύ τέλμα απελπισίας!
Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο πνέει ο άνεμος της απαισιοδοξίας και της απόγνωσης. Όλα τα περί χρεοκοπίας κρίσης και θυσιών περάσανε σε δεύτερη μοίρα.Σκηνές πρωτοφανούς απελπισίας και αλλοφροσύνης άρχισαν να διαδραματίζονται σε όλα τα μέτωπα και σε όλους τους χώρους. Αγρότες στα μπλόκα με τα τρακτέρ χτυπούν τα κεφάλια τους πάνω στις τεράστιες ρόδες των οχημάτων. Επιδοτούμενοι άνεργοι του ΟΑΕΔ αρνούνται να εισπράξουν τα επιδόματα ανεργίας. Λαϊκατζήδες στις Λαϊκές Αγορές αναποδογυρίζουν τους πάγκους τους κλαίγοντας για το αναπάντεχο γεγονός. Ταξιτζήδες με κατεβασμένη διαρκώς τη σημαία τους δεν θέλουν να παραλάβουν αγώγια. Οι νοικοκυρές καίνε τα φαγητά στις κουζίνες και δέρνουν διαρκώς τα παιδιά τους. Στην Κρήτη –λόγω καταγωγής- παρατηρήθηκαν ακραία φαινόμενα που ούτε η φετινή χαμηλή τιμή του λαδιού δεν επέφερε: πλανταγμένοι ελαιοπαραγωγοί κόβουν με αλυσοπρίονα τα δέντρα τους στη ρίζα!Ο εθνικός μας κορμός και οι προαιώνιες αξίες της οικογένειας δέχτηκαν ένα μεγάλο σοκ με το διαζύγιο της Ελένης.
Μάταια τα καθ’ ύλην αρμόδια έντυπα με έκτακτα παραρτήματα και οι φιλότιμες μεσημερούδες με σπέσιαλ αναλύσεις και συνδέσεις με ειδικούς, προσπαθούν να ανυψώσουν το πεσμένο ηθικό της ελληνικής κοινωνίας!Γι’ αυτό, επειδή είμαστε χώρα μικρή και με τόσους εχθρούς γύρω μας να παραμονεύουν και πριν να είναι πλέον αργά, θα πρέπει ο κύριος Παπανδρέου να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να απευθυνθεί άμεσα στο λαό με δυο λόγια τονωτικά για το θέμα.
Θα ήταν επίσης καλό για τον ελληνισμό όπου γης, με την ευκαιρία της εδώ επισκέψεως του, να απευθύνει και ένα λόγο παρηγορίας ο παναγιότατος Πατριάρχης μας κ. Βαρθολομαίος που με τις ευλογίες του τα τελευταία χρόνια στους εκπροσώπους μας: δρέψαμε τόσες δάφνες στη Γιουροβίζιον, στο χώρο δηλαδή του θεάματος που είναι και ο χώρος της διαζευχθείσης!
πηγή: Ναβαρίνο-ς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες