19 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-1


Πιο τυχερός στάθηκε ο Μιλτιάδης και με αυτογκόλ, κατάφερε να φύγει νικητής από την Καλαμάτα επικρατώντας στο “Γ. Λουκαρέας”, του Πανιωνίου με 1-0. Στο 5’ ο Νικολόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Σιώτο, όμως η μπάλα από το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 18’ από πάσα του Α. Καραμπότσου ο Νικολόπουλος έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και άουτ. Στο 25’ μπαλιά του Ηρακλή στην αντίπαλη περιοχή ο Καλογερόπουλος με κεφαλιά έδιωξε την μπάλα, πάνω όμως στο Νουανσί, ο οποίος σούταρε αμέσως για να μπλοκάρει ο Σκ. Χίντα.
Στο 29’ διαγώνιο σουτ του Ηρακλή απέκρουσε πέφτοντας στη δεξιά γωνία ο Σκ. Χίντα και προ του Ροβολή έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαχούμας. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Γ. Καλόμαλος και έδιωξε με γροθιές ο τερματοφύλακας του Μιλτιάδη. Στο 32’ κεφαλιά πάσα Ροβολή σε Π. Καλόμαλο, αυτός σούταρε αμέσως για να αποκρούσει ο Σκ. Χίντα. Στο 37’ κόρνερ του Γ. Καλόμαλου στο σημείο του πέναλτι σχεδόν πετάχτηκε ο Νουανσί έκανε την κεφαλιά για να μπλοκάρει ο Σκ. Χίντα. Ενα λεπτό μετά σέντρα του Π. Καλογερόπουλου ο Νικολόπουλος με φαλτσαριστή
κεφαλιά έστειλε την μπάλα να περάσει μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 44’ μακρινό φάουλ Π. Καλόμαλου, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 56’ φάουλ του Π.
Καλόμαλου ο Ηρακλής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Σκ. Χίντα. Στο 60’ ο Λυμπερόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας ύστερα από ελεύθερο του Σιώτου και λίγο έξω από την περιοχή σούταρε για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου. Στο 68’ μακρινό σουτ του Διαμαντόπουλου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 70’ σουτ του Λυμπερόπουλου από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής απέκρουσε ο Σιώτος και στη συνέχεια προσπάθησε ο Ηλιόπουλος να διώξει
πλάγια, έπεσε στα πόδια του ο επιθετικός του Μιλτιάδη και έβγαλε την μπάλα άουτ. Στο 72’ ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε μακρινό φάουλ και η μπάλα από τις διαδοχικές κεφαλιές (προς τα πίσω) των Νουανσί και Καναλουπίτη κατέληξε στα δίχτυα του Σιώτου και έγινε έτσι το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 74’ σέντρα του Π. Καλόμαλου στο α’ δοκάρι για Νουανσί, πρόλαβε ο Σκ. Χίντα αι μπλόκαρε την μπάλα πριν ο επιθετικός του Πανιωνίου απειλήσει την εστία του. Ενα λεπτό μετά σουτ του Ψαρρά έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 78’ σέντρα του Π. Καλόμαλου στο ύψος του πέναλτι σχεδόν πετάχτηκε ο Λιανός έκανε τη διαγώνια κεφαλιά για να φύγει η μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 81’ σέντρα του Π. Καλόμαλου ο Νουανσί έπιασε την κεφαλιά μπλόκαρε σωτήρια ο Σκ. Χίντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες