8 Δεκεμβρίου 2009

ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ Η ΟΜΑΔΑ!!!!........


“Καταιγιστικός” ήταν ο Μιλτιάδης προχθες το μεσημέρι στη Βαλύρα. Συνέτριψε με 5-0 τον ουραγό Αστέρα μειώνοντάς του ακόμα περισσότερες τις ελπίδες για παραμονή στην Α’ τοπική. Για τον Μιλτιάδη ήταν η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη που τον φέρνει στη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Α.Ο. Φαραί και σε απόσταση ενός μόλις βαθμού από την κορυφή! Ο αγώνας όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ, εξελίχθηκε σε... υγιεινό περίπατο για τους φιλοξενούμενους. Χαρακτηριστικό ότι στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-4. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο εορτάζων χθες Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος δημιούργησε τρία γκολ, ενώ χρίστηκε και σκόρερ. Το 0-1 έγινε στο 23’ με σέντρα -σουτ από απόσταση 35 μέτρων του Λυμπερόπουλου. Στο 37’ ο Νικολόπουλος τροφοδότησε τον Λυμπερόπουλο και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 0-2. Στο επόμενο λεπτό και πάλι από πάσα του Νικολόπουλου, ο Χίντα βρέθηκε σε θέση βολής και έγραψε το 0-3. Στο 44’ ο Χίντα πλάσαρε και ο Μπουρίκας απέκρουσε με τα χέρια προ της εστίας με αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Ασημακόπουλο, ο οποίος έδειξε φυσικά το σημείο του πέναλτι. Ο Νικολόπουλος ευστόχησε για το 0-4. Ο Μιλτιάδης πέτυχε και πέμπτο γκολ στο 70’ με πλασέ του Σκουτάρι ύστερα από ασίστ του Νικολόπουλου.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ασημακόπουλος με βοηθούς τους Μπούρα και Κασκάνη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Γιάνναρης, Μπουρίκας, Τσαγκάρης, Ραπτέας, Καρύδης, Σταματόπουλος, Σταθόπουλος, Κλειώτης, Καίσαρης, Σιάγκρης, Γεωργακόπουλος.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Τσώλης, Π. Καλογερόπουλος, (60’ Κυριακόπουλος), Μπαχούμας,
Στασινόπουλος (60’ Σκουτάρι), Νικολόπουλος, Χίντα, Σ. Διαμαντόπουλος, Λαμπρόπουλος, Καραμπότσος (66΄Διακουμόπουλος), Πανταζόπουλος, Λυμπερόπουλος.
notossport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες