18 Νοεμβρίου 2009

ΜΙΛΤΙΆΔΗΣ: “ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ”, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ


Διάχυτη είναι η ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Μιλτιάδη μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Πανθουριακού στη Μικρομάνη. Οι “μελανόλευκοι” κατέκτησαν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη σε τρεις αγώνες και με τους τρεις αυτούς βαθμούς έφτασαν στην τρίτη θέση της
βαθμολογίας, μαζί με τους Απόλλωνα και Ηρακλή. Ηταν μία νίκη πάντως που ήρθε αρκετά εύκολα, κάτι που δεν περίμεναν φυσικά η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του Μιλτιάδη.
Το σημαντικό είναι πως η ομάδα του Πύργου έδειξε για πρώτη φορά εκτός έδρας το ίδιο πρόσωπο που δείχνει και στην έδρα της και δεν είχε πρόβλημα να πάρει το τρίποντο.
Φυσικά αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα και δεν αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας που είχαν τεθεί εξ αρχής και μίλαγαν για μία άνετη παραμονή και ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Ο πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας, ο Θοδωρής Λαμπρόπουλος είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος να μιλήσει για την επιτυχία επί της Θουρίας και την φετινή πορεία της ομάδας του: “Είμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια από τον Πανθουριακό και δίκαια κερδίσαμε. Η αλήθεια είναι πως κερδίσαμε πιο εύκολα απ’ ότι περιμέναμε και μάλιστα είχαμε ευκαιρίες
και για μεγαλύτερο σκορ. Είχαμε μιλήσει μεταξύ μας και είχαμε πει πως πρέπει να παίζουμε καλά και εκτός έδρας και να παίρνουμε βαθμούς και μακριά από τον Πύργο. Αυτό το κάναμε για πρώτη φορά φέτος και είναι πολύ σημαντικό”, είπε ο έμπειρος μεσοαμυντικός και για τη συνέχεια φάνηκε αισιόδοξος: “Δεν αλλάζει κάτι αυτή η νίκη όσον αφορά τις επιδιώξεις μας.
Θέλουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και έπειτα να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Τα πράγματα φέτος είναι καλύτερα σε σχέση με πέρυσι, μιας και δεν έχουμε και τους μείον έξι βαθμούς”.
Για το εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά που ακολουθεί ο Λαμπρόπουλος επισήμανε: “Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι μιας και ο Εθνικός είναι μία έμπειρη ομάδα. Εμείς πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να μην πάνε στράφι οι τρεις βαθμοί στη Μικρομάνη. Στην έδρα μας έχουμε δείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε πραγματικά δυνατές ομάδες όπως η Σπερχογεία και η Πύλος και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και με τον Μελιγαλά”.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής ξεκίνησε χθες με προπόνηση στο γήπεδο του Πύργου, ενώ σήμερα θα δοθεί ρεπό. Το ευχάριστο για τον προπονητή- παίκτη Δημήτρη Λίτσα είναι πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μιας και δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών. Τέλος, η διοίκηση του Μιλτιάδη θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας για την προσφορά τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Πρόκειται για την Αρτοποιία Κανονιέρη, τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό “Νέστωρ”, το Καφέ Ρόδον και το κατάστημα αθλητικών ειδών “Sports Alley”
πηγή:Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες