27 Νοεμβρίου 2009

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: ΚΟΜΠΛΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ


Η εντός έδρας ήττα από τον Σύμβολο αντοχής Εθνικό Μελιγαλά ήταν εκτός προγράμματος για τον Μιλτιάδη που καλείται τώρα να πάρει τους χαμένους βαθμούς μακριά από την έδρα του. Αύριο η ομάδα του Πύργου αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Στρατοπέδου τον Απόλλωνα Καλαμάτας και θα προσπαθήσει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς. Ο Μιλτιάδης είναι αρκετά ψηλά στη βαθμολογία και έχει πάρει μέχρι στιγμής ορισμένες πολύ σημαντικές νίκες, όμως καλείται να δώσει συνέχεια και να παραμείνει μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο αγώνας
με τον Απόλλωνα είναι σίγουρα αρκετά δύσκολος μιας και η καλαματιανή ομάδα παρουσιάζεται φέτος φανερά βελτιωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές και πρέπει οι παίκτες του Μιλτιάδη να βγάλουν το καλό τους πρόσωπο στο γήπεδο του Στρατοπέδου για να μη φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι.
Λίτσας: “Επικίνδυνη ομάδα ο Απόλλωνας”
“Παίζουμε με μία ομάδα που έχει δείξει φέτος καλά στοιχεία και το ματς είναι εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Ο Απόλλωνας πάντως είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα”, είπε στην “Ε” ο προπονητής-παίκτης του Μιλτιάδη Δημήτρης Λίτσας.
Πρώτος στόχος των “μελανόλευκων” για το αυριανό παιχνίδι είναι σίγουρα η νίκη, όμως και η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα. Η προετοιμασία για το ματς με τον Απόλλωνα ολοκληρώθηκε χθες με βραδινή προπόνηση στο γήπεδο του Πύργου. Το καλό για τον Μιλτιάδη είναι πως για ένα ακόμη ματς θα παραταχθεί πάνοπλος, μιας και δεν υπάρχει η παραμικρή απουσία.
Ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες