2 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ

Την πέμπτη του μεταγραφή πραγματοποίησε χθες, τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, ο Μιλτιάδης... Οι “μελανόλευκοι” απέκτησαν τον Νίκο Νικολόπουλο από την Ενωση Γαργαλιάνων και ενισχύθηκαν σημαντικά στην επιθετική γραμμή.
Ο Νικολόπουλος είναι 31 χρονών επιθετικός περιοχής και με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει τον Μιλτιάδη στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Ο Νικολόπουλος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ενωση Γαργαλιάνων.
Εχει παίξει πολλά χρόνια στον Τέλο Αγρα, ενώ έχει φορέσει ακόμη τη φανέλα του Χαϊδαρίου και του Μεσσηνιακού.
Να θυμίσουμε πως εκτός από τον Νικολόπουλο, η ομάδα του Πύργου έχει αποκτήσει ακόμη τους Τοντερίκα, Μπαχούμα, Σκουτάρι και Χύτα. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το κύπελλο και την ήττα από την Σπερχογεία, αυτή δεν πείραξε τους ανθρώπους της ομάδας. Αλλωστε ο Μιλτιάδης ξεκίνησε πολύ αργά προετοιμασία και τα παιχνίδια κυπέλλου τα βλέπει ως δυνατά τεστ. “Παίξαμε με μία καλύτερη ομάδα από εμάς που κέρδισε απόλυτα δίκαια.
Η Σπερχογεία ήταν πιο έτοιμη, εμείς άλλωστε είμαστε ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας μας και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα. Τους αγώνες κυπέλλου τούς βλέπουμε σαν φιλικά προετοιμασίας”, είπε στην “Ε” ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Λίτσας.
Το ευχάριστο πάντως από το προχθεσινό ματς ήταν ότι ο Μιλτιάδης αγωνίστηκε με 4 “μικρούς” στη σύνθεσή του, εν αντιθέσει με την Σπερχογεία που ξεκίνησε μόνο με μεγάλους.
Χθες ο Μιλτιάδης έδωσε φιλικό με την Ενωση Γαργαλιάνων στο γήπεδο του Πύρ-
γου, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις μέχρι και την Παρασκευή. Την Κυριακή υπάρχει ο επαναληπτικός του κυπέλλου με τη Σπερχογεία, όπου ενδέχεται να έχουν εκδοθεί τα δελτία των Λαμπρόπουλου, Μπαχούμα,
Σκουτάρι, Χύτα και Νικολόπουλου.
Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες