18 Αυγούστου 2009

Αφιέρωμα: Ένα αστέρι από το χωριό μας γεννιέται. Με τις καλύτερες ευχές μας και την αγάπη μας


Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την ερχόμενη αγωνιστική, έτσι και η ομάδα του ΠΑΟΚ εκτός των άλλων έδωσε και ένα φιλικό με την Ζούπτφεντ. Σε αυτόν τον αγώνα δοκιμάστηκαν και νέα ταλέντα προερχόμενα από το παιδικό τμήμα της ομάδας, μέσα σε αυτά ήταν και ο συγχωριανός μας Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.
Ο προπονητής της ομάδας Φερνάντο Σάντος έμεινε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος με την απόδοση του Αλέξανδρου και για αυτό του έδωσε και πάλι την ευκαιρία και μάλιστα διπλή. Τον ξεκίνησε στο δεξί άκρο της άμυνας και στο δεύτερο ημίχρονο τον χρησιμοποίησε πάλι δεξιά, αλλά πιο προωθημένο, μέχρι την ώρα που τον έβγαλε από το παιχνίδι. Ο μικρός ανταποκρίθηκε και κέρδισε πόντους. Δεν ήταν ο μόνος από τους νέους που έπαιξε, αλλά αυτός ξεχώρισε ιδιαίτερα. Ο πιτσιρικάς είναι..................
από αυτούς στους οποίους πιστεύει ο Σάντος, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά πολλά δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων
Ας δούμε όμως τι δηλώνει ο ίδιος ο Αλέξανδρος σε συνέντευξη του στη sport.gr και στο Νίκο Δραγολιά
-Αλέξη, εσύ έμεινες σε όλη τη προετοιμασία και θα επιστρέψεις στην ομάδα Νέων. Η πρώτη σου σκέψη τώρα που τελείωσε αυτή η εμπειρία, ποια είναι;«Χαίρομαι που το έζησα αυτό. Είχα πάρει μια πρώτη γεύση πέρυσι όταν για μία εβδομάδα μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, είχα κάνει προπονήσεις, αλλά αυτό που έζησα φέτος δεν συγκρίνεται. Μακάρι και άλλοι νεαροί να το ζήσουν αυτό. Κάθε μέρα είχα μεγάλη όρεξη για τη προπόνηση».
-Εσύ είσαι ακόμα ανήλικος...
«Ναι. Είμαι γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου 1991».
-Γι’ αυτό σε φωνάζουν «σπόρο»;«Και γι' αυτό. Δεν είναι μόνο ότι είμαι μικρότερος. Και στην ομάδα Νέων με φωνάζουν έτσι διότι έχω ξεκινήσει από τα μικρά τμήματα».
«Μαθαίνω στο πνεύμα του νικητή»
- Αλέξη, πώς έφτασες εσύ μέχρι την προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας; Από πού ξεκίνησες;«Η καταγωγή μου είναι από την Καλαμάτα, αλλά από μικρός έφυγα και ήρθα στην Ασπροβάλτα. Ουσιαστικά ξεκίνησα από τον ΠΑΟΚ, καθώς είμαι στην ομάδα και στα μικρά τμήματα από το 2005».
- Τι γεύση σου αφήνουν αυτές οι δυο εβδομάδες;
«Είναι φανταστικό το να δουλεύεις με αυτούς τους παίκτες. Αυτό που θα μου μείνει είναι ότι συνάντησα 25 παίκτες που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η νίκη. Αυτή η νοοτροπία του νικητή σε βάζει σε άλλο επίπεδο, είναι πολύ σημαντικό να την έχεις. Ξέρω ότι τώρα θα γυρίσω στην ομάδα Νέων, αλλά για μένα αυτή η προετοιμασία ήταν ένα μεγάλο σχολείο και θεωρώ ότι θα φανεί το πόσο με βοήθησε αυτή η συμμετοχή στην προετοιμασία».
Οι συγχωριανοί του όλοι του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας τα καλύτερα. Να έχει μια λαμπρή πορεία στο ποδόσφαιρο, με ήθος και ταλέντο που θα τον κάνουν παράδειγμα προς μίμηση. Θα παρακολουθούμε την πορεία του με περηφάνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες