5 Αυγούστου 2009

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ


Όλα τα αιτήματα των δημάρχων της Μεσσηνίας για βελτιώσεις στις αθλητικές υποδομές ικανοποιήθηκαν.

Το “Παλέ ντε Σπορ” της Καλαμάτας που θα φτιαχτεί με αυτοχρηματοδότηση (ΣΔΙΤ), το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχει σύμβουλο και του χρόνου ανάδοχο. Το πανί της Τέντας θα αντικατασταθεί και στο νομό αρκετά γήπεδα θα αποκτήσουν φυσικό χλοοτάπητα ή συνθετικό τάπητα. Η πιο μεγάλη παρέμβαση σε γήπεδο, ύψους 1,5 εκ. ευρώ, θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά, όπου μεταξύ άλλων, θα τοποθετηθεί συνθετικός τάπητας και θα φτιαχτούν καινούργιες κερκίδες. Σημαντικά έργα προβλέπονται και στο Στάδιο της Πύλου, ενώ ξεκινάει η υπόθεση του
κολυμβητηρίου Σε εκκρεμότητα βρίσκονται, εξαιτίας των μελετών, οι παρεμβάσεις
στο Δημοτικό Στάδιο και το Κολυμβητήριο Καλαμάτας και στο Στάδιο Κυπαρισσίας.
Αυτά ανακοινώθηκαν χθες στην Πύλο, από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά, παρουσία του δημάρχου της πόλης Γιώργου Χρονόπουλου και του γ.γ. του υπουργείου Θεόδωρου Δραβίλλα.
Στη συνέντευξη παρέστησαν οι δήμαρχοι Μεθώνης Ηρακλής Μιχελής, Μελιγαλά Ελένη Αλειφέρη, Μεσσήνης Κώστας Σπυρόπουλος, Νέστορος Τάσος Τσορώνης και Χιλιοχωρίων Τάκης Δαρσακλής, ο διευθυντής του Νομοθετικού Έργου της Βουλής και διοικητικό στέλεχος
στο μπάσκετ Σάκης Θεοδωρόπουλος (με καταγωγή από τη Μεσσήνη), αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της Πύλου, συνεργάτες τού κ. Σαμαρά και άλλοι.
Ο υπουργός Πολιτισμού Αντ. Σαμαράς μίλησε για συνέπεια λόγων και έργων, τονίζοντας ότι αυτά που ζήτησαν οι δήμαρχοι στη συνάντηση της Νομαρχίας, γίνονται.
Ακολούθησαν οι ανακοινώσεις από τον κ. Ιωαννίδη, με το τι θα γίνει ανά δήμο.
.
πηγή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
.
Σχόλιο: Όσον αφορά το δήμο Γαργαλιάνων ανακοινώθηκε ότι θα χρηματοδοτηθεί η κατασκευή κερκίδων στο γήπεδο των Γαργαλιάνων με το ποσό των 200.000 ευρώ.
Καθώς φαίνεται ο δήμαρχος Γαργαλιάνων στην προ καιρού συνάντηση του με τον Υπουργό Πολιτισμού του είχε ζητήσει μόνο την κατασκευή κερκίδων για το γήπεδο του Δ.Δ. Γαργαλιάνων ξεχνώντας πως και το Δ.Δ. Πύργου έχει γήπεδο που χρειάζεται επειγόντως έργα όχι μόνο καλλωπισμού ή λειτουργικότητας μα και έργα ασφάλειας όπως είναι ο περιμετρικός μαντρότοιχος του γηπέδου η αναβάθμιση των αποδυτηρίων και άλλα που το γήπεδο Γαργαλιάνων τα διαθέτει εδώ και χρόνια.

Γήπεδο του δήμου δεν είναι μόνο αυτό που παίζει ο Άγρας μα και αυτό που παίζει ο Μιλτιάδης, μια ομάδα με ιστορία και συμμετοχή στην Δ΄ εθνική για πολλά χρόνια. Ένα γήπεδο που εξυπηρετεί τις ανάγκες στον αθλητισμό των κατοίκων ενός, όχι μικρού, χωριού με μεγάλη ιστορία στον αθλητισμό http://pyrgostrifylias.blogspot.com/2009/05/103.html .

Ας μην ξαναρχίσουμε τα ίδια με την εποχή που μπήκε ο χλοοτάπητας στο γήπεδο του Πύργου και ο πόλεμος που δέχτηκε τότε έδειχνε την μικρότητα ορισμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες