13 Μαΐου 2009

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ




Ένα ευχάριστο και χαρούμενο απόγευμα πέρασαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 10 Μαΐου 2009, στην Πλατεία Δημοτικού Μεγάρου Πύργου και παρακολούθησαν την εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών του χωριού μας για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και φιλική, η πολύ ωραία ομιλία της καθηγήτριας του Γυμνασίου Γαργαλιάνων κας Αργυρώς Μπακάλη συγκίνησε και άγγιξε τον κόσμο, που καθόταν μπροστά από το κιόσκι της πλατείας. Στο κιόσκι στεγαζόταν και η Ανθοκομική Έκθεση, που έχει γίνει πια παράδοση να συνοδεύει τη γιορτή της μητέρας στο χωριό μας. Τα φυτά και τα λουλούδια προέρχονταν από το από το φυτώριο του Γιώργου Αλέρτα.

Άρεσαν πολύ και οι απαγγελίες ποιημάτων από παιδιά του Τμήματος Εφήβων του Χορευτικού του Συλλόγου.
Συγκεκριμένα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος απέδωσε το συγκλονιστικό «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ», η Αλκμήνη Γεωργακοπούλου, το «ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΑ» και η Φωτεινή Δημητροπούλου το χιουμοριστικό «ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ».
Ενθουσίασαν επίσης τα ποιηματάκια και οι χοροί από τα μικρότερα παιδιά του χορευτικού ( προνήπια, νήπια, μαθητές πρώτων τάξεων Δημοτικού).
Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων Ιωάννης Κατσούλας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πύργου Θεόδωρος Τσώλης, ο πρώην πρόεδρος του «Νέστωρα» Τάκης Κατσούλας, οι πρόεδροι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Γαργαλιάνων Σάκης Παναγιωτόπουλος και Δημοτικού- Νηπιαγωγείου Πύργου Γιώργος Καραβοκύρης, η πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου κα Χρύσα Μαρίνη κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες