8 Απριλίου 2009

Ένας θάνατος για το Πάσχα. 55 ημέρες απεργία πείνας


Δώδεκα μέρες πριν από το Πάσχα, ένας Έλληνας Πολίτης πού εδώ και δύο σχεδόν μήνες καταγγέλλει τη σαπίλα πού τρώει τα σωθικά της Ελλάδας, αφήνεται να πεθαίνει σαν σκυλί στο κέντρο της Αθήνας. Θυσία στο λάκκο των λεόντων των μεγάλων συμφερόντων.
ΝΤΡΟΠΗ!!! Ντροπή για τον πολιτισμό αυτής της χώρας. Ας ετοιμαστούμε να γιορτάσουμε με ήσυχες τις συνειδήσεις μας τη μεγάλη γιορτή ... πολιτικοί και λαός.
ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑ ΗΤΑΝ...
ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ !
Αν ήταν ο Αγούδημος θα έτρεχαν όλα τα κανάλια έξω από το νοσοκομείο να καλύψουν το γεγονός της απελπισίας <ενος εφοπλιστή> και τότε όλη η Ελληνική κοινωνία θα προβληματιζόταν και θα έλεγε ότι πράγματι κάτι σάπιο υπάρχει στο σύστημα. Αν ήταν ο Μανούσης που είχε αδικηθεί από κάποιον υπουργό, θα γινόταν το θέμα που θα έριχνε μια κυβέρνηση. Μα όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει στην Πατησίων από πείνα δεν υπάρχει θέμα... ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ... Ας κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι και όταν θα ευχόμαστε χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη το βράδυ της Ανάστασης να σκεφτόμαστε οτι ένας άνθρωπος ίσως να έχει ξεψυχήσει και ότι εμείς δεν διαμαρτυρηθήκαμε ενώ μπορούσαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες