10 Φεβρουαρίου 2009

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ-ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-2


Σ’ ένα παιχνίδι – «διαφήμιση» του ποδοσφαίρου ο Μιλτιάδης ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη Σπερχογεία, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Ο Μιλτιάδης είχε ψυχή και πάθος και πήρε ένα παλικαρίσιο βαθμό, ενώ θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, αν είχε αξιοποιήσει κάποιες ευκαιρίες που του δόθηκαν.
Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για το γκολ της ισοφάρισης της Σπερχογείας, αλλά και για ένα γκολ που ακύρωσε ο δεύτερος βοηθός Δαλαμάρας.
Από την άλλη, η Σπερχογεία κατάφερε μέσα σε μια καυτή και δύσκολη έδρα να πάρει ένα βαθμό με τον οποίο παρέμεινε στην κορυφή. Οι «ταύροι» έπιασαν μέτρια απόδοση, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι για μια ακόμη αγωνιστική παρέμειναν αήττητοι.
Το πρώτο μέρος, ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες, όπου είχαν τις ευκαιρίες και πέτυχαν από ένα γκολ η καθεμία.
Στο 30' ο Στ. Τζωρτζίνης έβγαλε σε τετ α τετ τον Γεωργιόπουλο, που έκανε το πλάσε, αλλά έδιωξε ο Μαρρής.


Στο 40' ο Γεωργιόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Στ. Τζωρτζίνης έκανε το ανάποδο ψαλίδι και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μαρρή για να κάνει το 0-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Αηδόνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιαννίκος έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσώλη για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια γράφοντας το 1 - 1.
Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι, ο Μιλτιάδης διαμαρτύρεται έντονα ότι, δεν υπήρχε κόρνερ στη συγκεκριμένη φάση.
Στο 58' ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Στ. Τζωρτζίνης έπιασε την κεφαλιά και, ενώ η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα, ο Λίτσας με νέα κεφαλιά πήγε να σιγουρέψει το γκολ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 59' ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Γεωργιόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Δαλαμάρα σκορπώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Στο 60' ο Μουλαβασίλης μετά από ωραία ενέργεια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Καράμπελας με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Τσώλη για να κάνει το 1-2.

Στο 64' το παιχνίδι διακόπηκε για 4 λεπτά λόγω κάποιων αντικειμένων που πετούσαν κάποιοι φίλαθλοι στον βοηθό διαιτητή Δαλαμάρα, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι άρχισε πάλι κανονικά.
Στο 71' ο Λυμπερόπουλος πέφτει μέσα στην περιοχή της Σπερχογείας από μαρκάρισμα του Α. Γιακουμή, αλλά ο Μπλάνας δεν έδωσε πέναλτι και συνεχίστηκε έτσι ο αγώνας.

Στο 76' ο Διαμαντόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Λυμπερόπουλος έπιασε την μακρινή κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

Στο 78' ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα σταματάει στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Στ. Τζωρτζίνης με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 81' ο Σωτηράκος βγάζει μόνο του, τον Χριστόπουλο, που κάνει το μονοκόμματο σουτ, αλλά αποκρούει στη γωνία του ο Τσώλης. Στη συνέχεια της φάσης, ο Δ. Γιακουμής εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σωτηράκος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Καργάκο και Δαλαμάρα.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Τσώλης, Π. Καλογερόπουλος, Μαθιός, Ρηγόπουλος, Λίτσας, Λαμπρόπουλος, Καραμπότσος (61' Διαμαντόπουλος), Γεωργιόπουλος, Λυμπερόπουλος, Στ. Τζωρτζίνης, Πανταζόπουλος (79' λ. τρ. Ν. Τζωρτζίνης).

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Μαρρής, Δωδέκατος, Γεωργιόπουλος, Σωτηράκος, Δουρούμης, Καράμπελας, Γιαννίκος (83' Αθανασόπουλος), Χριστόπουλος, Μουλαβασίλης (77' Θάνος), Αηδόνης (67' Δ. Γιακουμής), Α. Γιακουμής.
ΚΑΛ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες