20 Μαρτίου 2014

Περι απ' ευθείας αναθέσεων.



Κανονιά έριξε σήμερα ο θείος ο Μήτσος απο το Κοπανάκι και επειδή προμηνύονται αποκαλύψεις επί του θέματος σε όλη την επικράτεια καλό είναι να μαθαίνουμε και τα δικά μας. Μεταξύ άλλων γράφει:
Οικονομική επιτροπή τις προάλλες και ο Γιάννης Δριμής, έφερε κάποιες προσφορές για κάποια έργα, με πολύ καλύτερο τίμημα από τις αναθέσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό ο Γιάννης και καλά κάνει και το κάνει, γιατί έχει ξεφτιλιστεί το πράγμα με τις αναθέσεις. Η υπόθεση αναθέσεις ήταν η πρώτη μου αντιδικία με τον Δήμαρχο, αλλά ο Κώστας είχε άλλη άποψη -ελπίζω να μην την έχει και ο επόμενος Δήμαρχος- ότι ελέγχεις τα πράγματα με τις αναθέσεις, ενώ στις δημοπρασίες γίνονται προσυνεννοήσεις -λες και δεν μπορείς να τις ακυρώσεις αν δεις κάτι ύποπτο-. Καλές οι αναθέσεις αρκεί να κάνεις έρευνα αγοράς.............
Δεν μπορείς να παραμερίζεις τον καλύτερο μάστορα με την καλύτερη ποιότητα έργου και τις καλύτερες τιμές για τον κομματικό σου σύντροφο και …μελλοντικό ψηφοφόρο σου και εν προκειμένου, τι ήθελε στο παζάρι ο για 3 χρόνια μουγκός σύμβουλος -που οι ελπίδες επανεκλογής του είναι …μηδενικές- και γιατί αντιτάχθηκε στην επιτροπή στις προτάσεις το Δρίμη.
kopanakinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες