25 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΣΣΗΝΙΑ –Σημαντικές οι ζημιές από την κακοκαιρία

Η κακοκαιρία που κτύπησε με αμείωτη ένταση τις τελευταίες ημέρες την Μεσσηνία συνεχίζεται και μαζί της συνεχίζονται τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στις υποδομές του Νομού .
Στην Κυπαρισσία πλημμύρισε ξανά για τρίτη φορά ο εθνικός δρόμος προς Πύργο στη περιοχή Μυρέικα με αποτέλεσμα να πιάσουν ξανά δουλειά οι τσάπες του δήμου με την συμβολή ιδιωτών.
Διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώνονται από την Κυριακή σε πολλές περιοχές του νομού, λόγω βλάβης στην περιοχή του υποσταθμού στο Ασπρόχωμα.
Παράλληλα, προβλήματα παρουσιάστηκαν .................
στην επαρχιακή οδό Θουρίας - Πολιανής, λόγω υπερχείλισης ποταμού.
Διακοπές ηλεκτροδότησης σημειώθηκαν ακόμα σε μεγάλα τμήματα της Καλαμάτας, αλλά και στη διαδρομή από Μελιγαλά, Μεσσήνη, μέχρι και την Κορώνη.
Τα προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ από την κακοκαιρία άρχισαν να εκδηλώνονται από την Σάββατο το βράδυ, όταν χωρίς ηλεκτρικό έμεινε εκτεταμένη περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, μεταξύ Τριόδου, Ανδρούσας, Βαλύρας, Τρικόρφου και Παλαιοκάστρου.
Κλειστός παρέμεινε για λίγη ώρα ο δρόμος Ασπρόχωμα-Μεσσήνης στο ύψος του ποταμού Αρι, που υπερχείλισε. Στην πόλη της Καλαμάτας η Πυροσβεστική δέχτηκε περισσότερες από 10 κλήσεις για άντληση νερού από σπίτια.
Μεγάλες ακόμα είναι οι ζημιές στο αγροτικό οδικό δίκτυο των δήμων της Μεσσηνίας που σε αρκετές περιπτώσεις κομμάτια του έχουν ολοκληρωτική καταστροφή
 newsmessinia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες