20 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΜ


Καυστικός ήταν ο πρόεδρος του ΑΟ Μιλτιάδη, κ Γ. Καλογερόπουλος για την κατάφωρη αδικία εις βάρος της ομάδας μας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Είναι η δεύτερη φορά που σαν πρόεδρος του ΜΙΛΤΙΑΔΗ θα μιλήσω δημόσια για την ομάδα μας.Και αυτό γιατί μετά τα τελευταία γεγονότα έχω υποχρέωση απέναντι στην ομάδα και απέναντι σε όσους αγαπούν την ομάδα............

Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ έχει μια μεγάλη ιστορία στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο όπως οι πιο πολλοί ήδη ξέρετε. Έχει πάρει πρωταθλήματα και κύπελλα, έχει εκπροσώπηση επάξια τον νομό μας στα πρωταθλήματα τις Δ'ΕΘΝΙΚΗΣ....
Τον έχουν σεβαστεί και έχουν φοβηθεί ομάδες μεγαλύτερες από αυτόν κατά καιρούς.
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια πορεία καθόδου αλλά με στα σταθερά βήματα και με ανθρώπους που αγαπούν το χωριό και την ομάδα προσπαθούν να συντηρούν το σωματείο μας,με τις λίγες δυνάμεις που έχουν όλοι και με το υστέρημά τους.
Έχουμε νέα παιδιά από τον τόπο μας και ιδιαίτερα παιδιά μικρής ηλικίας στα οποία και έχουμε εμπιστοσύνη και τα βοηθάμε όσο μπορούμε ώστε μέσα από την μπάλα να ξεφεύγουν από άλλες επικίνδυνες δραστηριότητες.
Και πάντα με αρχές και αξίες.
Και όχι με ανήθικους τρόπους και παρανομίες.
Αυτό με έκανε να αναλάβω την διοίκηση του ιστορικού σωματείου μας εδώ και ένα χρόνο περίπου.
Φέτος προσπαθήσαμε και το καταφέραμε να φτιάξουμε μια ομάδα από μικρά παιδιά αλλά και την εμπειρία κάποιων παλαιών παιχτών.
Ήταν εφικτό και έγινε.
Ξεκινήσαμε με προπονητή τον Γ.Μαραγκό που με την εμπειρία του έδεσε μια ομάδα με καλά στοιχεία και με μικρούς παίχτες.
Αποκλείσαμε στο κύπελλο μια ανώτερη ομάδα στον β'γυρο και στο γ'γυρο παίξαμε πάλι με μια ανώτερη ομάδα,την ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ που και αυτή έχει την δική της και μεγάλη ιστορία στον νομό μας.
Χάσαμε δίκαια στον πρώτο αγώνα αλλά μας προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι διάφοροι παράγοντες που αντι να μας πουν καλά λόγια για την αξιοπρεπή εμφάνιση τις ομάδας παρότι έχασε με 4-0 και έπαιζε με πιτσιρίκια, μας μείωναν σε κάθε ευκαιρία με χαρακτηρισμούς που δεν λέγονται.
Αυτά βέβαια συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.
Στον δεύτερο αγώνα στο Πύργο Τριφυλίας πήγαμε να παίξουμε έναν απλό αγώνα και να δοκιμάσουμε ένα πιο νεανικό σχήμα.
Αφού ήδη η πρόκριση είχε κριθεί υπέρ της ΕΡΑΝΗΣ.
Παίξαμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο και περιμαμε από την πλευρά τις Ερανης να τηρήσει το fair pley...
Πράγμα που δεν έγινε, αλλά έγινε το αντίθετο..βάζοντας μέσα στον αγώνα όλα τα μεγάλα αστέρια της...νόμιμα και παράνομα..
Βάζοντας 5 ξένους αντι 4 που προβλέπει ο κανονισμός..και έτσι ο αγώνας έληξε στο 0-0 παρα τις προσπάθειες τις Ερανης να πάρει τον αγώνα απέναντι σε 14 και 15 χρονών παιδιά.
Η διοίκηση έχοντας υποχρέωση ηθική απέναντι σε αυτά τα μικρά παιδιά και απέναντι στην ίδια την ομάδα έκανε ένσταση κατά του αγώνα για την συμμετοχή 5 ξένων παιχτών της Εράνης, οι οποίοι μέχρι την έναρξη του αγώνα στα επίσημα χαρτιά της ΕΠΣΜ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.
Με το σκεπτικό αυτό περιμέναμε την δικαίωση των παιδιών αυτών.
Αλλά δεν ήρθε ποτέ,γιατί μερικοί φρόντισαν ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΕΡΕΣ να κάνουν τους 2 Έλληνες οι οποίοι είχαν ΞΕΧΑΣΕΙ να το δηλώσουν.
Και έτσι χωρίς να υπολογίζουν τίποτα και κανέναν απερρίφθη η ένσταση μας.
Όταν μερικοί θέλουν να μιλάνε για ηθική στο ποδόσφαιρο πρέπει και να το δείχνουν. Και όχι μόνο λόγια για να χαϊδέψουν αυτιά.
Το Δ.Σ. του ΜΙΛΤΙΑΔΗ παρότι δέχεται διαφορα'' μηνύματα ''ωστε να μην κάνει έφεση,θα την κάνει με ότι κόστος έχει αυτό..και όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν...
Είμαστε νέοι στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά θέλουμε ισονομία και ένα καθαρό ποδόσφαιρο..όχι για εμάς αλλά για την νέα γενιά που δέχετε χτυπήματα από παντού..
Ας φροντίσουν οι παλιοί να μας αφήσουν να δούμε ένα καλό ποδόσφαιρο χωρίς συμφέροντα και υπόγειες διαδρομές..
Αλλιώς θα μείνουν μόνοι τους και θα παίζουνε με τους ίδιους παίχτες που τους νικάνε συνέχεια και δεν έχει γούστο αυτό.Γιατί εμείς οι νέοι θα τους σιχαθουμε και θα φύγουμε απο το χώρο αυτό!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

1 σχόλιο:

 1. Αν ο κ. Καλογερόπουλος δεν διάβασε την απορριπτική απόφαση της ΕΠΣ Μεσσηνίας για την ένσταση που κατέθεσε εναντίον της Εράνης, παρακαλώ να του την γνωστοποιήσετε.

  Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΠΕ) της ΕΠΣΜ συνεδρίασε την 19/09/2013,στα γραφεία της ΕΠΣΜ προκειμένου να αποφασίσει για την εκδίκαση της από 17/09/2013 υποβληθείσας ένστασης του Σωματείου ΑΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ κατά του Σωματείου ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ για αντικανονική σύνθεση της αντιπάλου ομάδας στον μεταξύ τους αγώνα Κυπέλλου που διεξήχθη στις 15/09/2013 στο γήπεδο Πύργου Τριφυλίας. Από τα στοιχεία που προσκομίστηκαν η ΠΕ
  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
  Την απόρριψη της υποβληθείσας ένστασης με το αιτιολογικό ότι όλα τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι ποδοσφαιριστές ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ με ΑΔ ΕΠΟ 1228587 και ΓΚΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με ΑΔ ΕΠΟ 1228591 είναι έλληνες υπήκοοι από το 2009 και το 2008 αντίστοιχα και ως εκ τούτου είχαν δικαίωμα να αγωνίζονται σε Ελληνικές Εθνικές Ομάδες, ως εκ τούτου δεν υπάρχει παράβαση του άρθρου 19 του ΚΑΠ §3γ, αφού στην ενδεκάδα της ομάδας ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αγωνίζονταν πάνω από 7 ποδοσφαιριστές που είχαν δικαίωμα να αγωνίζονται σε Ελληνικές Εθνικές Ομάδες.

  ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ. Προς τί τόσο μίσος και εμπάθεια προς την Εράνη; Απλή απορία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες