3 Οκτωβρίου 2012

κ. Λυκουρέντζο αυτά είναι ντροπής πράματα. Για να εξυπηρετείται το Costa Navarino δεν στέλνεις γιατρό στο χωριό;

Απο την εφημερίδα Ελευθερία:
Ο γιατρός που είχε τοποθετηθεί στον Πύργο Τριφυλίας μετακινήθηκε στους Γαργαλιάνους για να καλύψει αυξημένες ανάγκες του Κέντρου Υγείας. Στη συνέχεια θα προσφέρει τις υπηρεσίες του μια φορά την εβδομάδα στον Πύργο Τριφυλίας. Την απάντηση αυτή έδωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρ. Λυκουρέντζος απαντώντας σε ερωτήσεις που κατέθεσαν οι βουλευτές Γιάν. Λαμπρόπουλος, Δ. Κουκούτσης και Οδ. Βουδούρης. Οπως αναφέρει ο κ. Λυκουρέντζος, υπάρχουν κενά στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων το οποίο εξυπηρετεί μια ευρεία περιοχή αλλά και την Costa Navarino, ενώ η απόσταση από τον Πύργο είναι μικρή (5 χιλιόμετρα).

Σχόλιο Σελίδας:
  • Το Ιατρείο του Χωριού μας ........... εξυπηρετεί και άλλα χωριά 
  • Ένα χωριό 800 κατοίκων που πληρώνει φόρους και έχει πολλούς ηλικιωμένους είναι μακριά απο το Κέντρο Υγείας.
  • Το Costa Navarino θα μπορούσε να μεριμνήσει μόνο του για γιατρό, αυτό το πρόσχημα υπουργέ δεν είναι δικαιολογία, είναι πρόκληση.
  • και για να δείτε τι θα συμβεί τώρα που θα έρχεται μια φορά την βδομάδα γιατρός στο χωριό θα σας το πούμε εμείς εκ των προτέρων. Η ουρά θα φτάνει μέχρι το δρόμο, επειδή θα γίνεται φασαρία θα βγάζουν τον κόσμο έξω στο δρόμο και κάθε βδομάδα ο γιατρός που θα έρχεται θα πηγαίνει στο διευθυντή του Κέντρου Υγείας και θα του κάνει παράπονα...............
  • και τέλος, κόψε κεφάλια γιατί δεν σε ενημέρωσαν καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες