4 Απριλίου 2012

18 τόνοι ελαιόλαδο από το Λεύκτρο στον Κορυδαλλό

Διέθεσαν 18 τόνους ελαιόλαδο χωρίς μεσάζοντες, αλλά πάνω απ’ όλα διαφήμισαν το προϊόν τους και τη Μάνη, οι εκπρόσωποι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νεοχωρίου Λεύκτρου προχθές στο Δήμο Κορυδαλλού. «Η όλη προσπάθεια είχε πολύ μεγάλη, απίστευτη αποδοχή», είπε στην "Ε" ο Κώστας Γασπαρινάτος, διευθυντής Ανάπτυξης του δήμου. Σημείωσε πως «δεν ήταν μόνο η πώληση του λαδιού. Εγινε μια ολόκληρη διαφήμιση στο προϊόν και πολύ περισσότερο στην περιοχή. Στην αγορά που είχε στηθεί, υπήρξε και ζωντανή σύνδεση με τον ΣΚΑΪ».
Ο κ. Γασπαρινάτος εξέφρασε τη χαρά του γιατί «ήταν πολύ καλοί άνθρωποι οι εκπρόσωποι του μανιάτικου συνεταιρισμού» και παρατήρησε: «Είχαν φέρει .....................................
αλάτι και ρίγανη Ταϋγέτου και τα προσέφεραν με ψωμί στον κόσμο που δοκίμαζε το λάδι. Ηταν μια εκδήλωση γευσιγνωσίας. Και ο κόσμος που δοκίμαζε, έπαιρνε και δεύτερο δοχείο λάδι».
Η τιμή που πουλήθηκε το λάδι ήταν χαμηλή, 2,80 το λίτρο (14 ευρώ το 5λιτρο), γι’ αυτό και είχε τόσο μεγάλη πέραση.
«Ηταν μια προσφορά στους δημότες μας που πήραν φθηνό και καλό λάδι, μετά τις πατάτες και το ρύζι. Και θα τη συνεχίσουμε την προσπάθεια και με το λάδι και με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό από τη Μάνη», επεσήμανε ο διευθυντής Ανάπτυξης του Δήμου Κορυδαλλού. Εκτίμησε ότι αγόρασαν λάδι γύρω στα 1.200 άτομα, από 5 έως 35 λίτρα.
Ο Δήμος Κορυδαλλού έχει πραγματοποιήσει ανάλογες προσπάθειες διάθεσης πατάτας από το Νευροκόπι και ρυζιού από την ΕΑΣ Σερρών, χωρίς μεσάζοντες.
πηγή Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες