6 Οκτωβρίου 2011

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Τρίποντο με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε την Κυριακή στο γήπεδο του Πύργου, με τον Μιλτιάδη να παίρνει τη νίκη 3-2 με την Θύελλα Χαρακοπιού. Μάλιστα οι “μελανόλευκοι“ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι στο πρώτος μέρος έχαναν με 0-2!
Η Θύελλα μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε...........
 μόλις στο 2’ με σουτ του Μ. Στασινόπουλου. Στο 8’ ο Κουφόγιωργας με σουτ έγραψε το 0-2. Ο Μιλτιάδης είχε δοκάρι στο 20’ με σουτ του Ν. Μπακάκη, ενώ δοκάρι είχε στο 28’ και η ομάδα του Χαρακοπιού με τον Α. Στασινόπουλο αλλά και δύο καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιλτιάδης κυριάρχησε και στο 50’ ακυρώθηκε σαν οφσάιντ γκολ του Λακριντή. Το 1-2 έγινε στο 65’ μετά από κόρνερ του Διαμαντόπουλου και κοντινή προβολή του Τ. Καραμπότσου ύστερα από σύγχυση.
Στο 70’ ήρθε η ισοφάριση μετά από κόρνερ του Τ. Καραμπότσου και κεφαλιά του Α. Στασινόπουλου αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι (2- 2). Στο 71’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Β. Βασιλόπουλος και η Θύελλα συνέχισε με 10 παίκτες. Η ανατροπή του Μιλτιάδη ολοκληρώθηκε στο 83’ με νέα κεφαλιά του Α. Στασινόπουλου από κόρνερ του Διαμαντόπουλου (3-2).
Να σημειωθεί πως η Θύελλα Χαρακοπιού έχει παράπονα από την αντιμετώπιση της κερκίδας. Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς τους Τσίρμπα και Ζαχαράκη.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κ. Στασινόπουλος, Π. Καραμπότσος (46’ Γεωργόπουλος), Λακριντής, Καγιάς, Λίτσας, Ν. Μπακάκης, Τ. Καραμπότσος (90’ Θεοδωρακόπουλος), Α. Στασινόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σκουτάρι (85’ Παναγιωτόπουλος), Τζωρτζίνης.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Π. Βασιλόπουλος, Μ. Στασινόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τσιμικλής (70’ Μαρκάκης), Α. Στασινόπουλος, Β. Βασιλόπουλος, Σκόθος, Κ. Βασιλόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος Ι, Κουφόγιωργας (60’ Βρυώνης), Βασιλογιαννακόπουλος ΙΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες