20 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Καραμπάτος. Επιστολή στους Δημάρχους της Μεσσηνίας για την τόνωση των Μεσσηνιακών Επιχειρήσεων.

Επιστολή στους Δημάρχους Μεσσηνίας απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Γιώργος Καραμπάτος ζητά την συνδρομή και των εξι δημάρχων του νομού μας στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το Επιμελητήριο για την ενδυνάμωση της Μεσσηνιακής αγοράς.

Ο κ. Καραμπάτος στην επιστολή του τονίζει πως στο πλαίσιο της προσπάθειας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για την τόνωση των μεσσηνιακών επιχειρήσεων εν μέσω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη Μεσσηνία και την Ελλάδα και της πρωτοβουλίας «Συμμαχία για την Ενδυνάμωση Μεσσηνιακής Αγοράς» που έχει ξεκινήσει, ζητάμε με την επιστολή μας αυτή και τη δική σας συνεργασία και συμβολή.
Κλειδί για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας είναι η ανάπτυξη της αλληλεγγύης μεταξύ Δήμων, φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής μας, η οποία, στην προκειμένη περίπτωση, μεταφράζεται με το να προτιμώνται οι επαγγελματίες της Μεσσηνίας για την παροχή υπηρεσιών και την προμήθεια διαφόρων ειδών.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι βέβαια η έγκαιρη ενημέρωση των επιχειρηματιών μας για τις ανάγκες αυτές, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν άμεσα και αποτελεσματικά. Για να επιτευχθεί αυτό, το Επιμελητήριο προτείνει να λειτουργεί ως δέκτης αυτών των πληροφο-ριών εκ μέρους σας, τις οποίες θα διαχέει άμεσα στις επιχειρήσεις της Μεσσηνίας.
Ελπίζοντας σε μια θετική ανταπόκριση εκ μέρους σας, επιτρέψτε μου να υπογραμμίσω ότι μόνο μέσα από τέτοιες τακτικές αλληλεγγύης και συνεργασίας θα ενισχύσουμε τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του τόπου μας που δίνουν καθημερινά μάχη για την επιβίωσή τους και θα κάνουμε ένα βήμα προς την ευημερία και την ενδυνάμωση της μεσσηνιακής αγοράς.
Με εκτίμηση,
Γεώργιος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Φιλιατρά news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες