11 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑΚΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ


Σε απόσταση ενός μόλις βαθμού από την κορυφή της Α’ τοπικής βρίσκεται ο Μιλτιάδης μετά την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 5-0 επί του Αστέρα Βαλύρας. Αυτή ήταν μάλιστα η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Πύργου Τριφυλίας που εκπλήσσει ευχάριστα με την αγωνιστική της παρουσία. Χαρακτηριστικό το ότι σε 10 αγώνες έχει 19 βαθμούς, τη στιγμή που πέρυσι στο τέλος του πρώτου γύρου είχε στο ενεργητικό της 12 βαθμούς (γιατί ξεκίνησε με - 6 βαθμούς). Εχει ήδη δηλαδή ξεπεράσει την περσινή της επίδοση και βάζει πλώρη για ακόμα ψηλότερα. “Ο Μιλτιάδης ποτέ δεν υπήρξε κομπάρσος. Μας αρέσει να νικάμε. Πέρυσι δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ολοι οι εμπλεκόμενοι στην ομάδα έχουν υποχρέωση πρώτα στην ιστορία της και έπειτα στους εαυτούς τους να δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό”, λέει ο πρόεδρος Τάκης Γαλάνης. Ο έμπειρος παράγοντας με πολυετή παρουσία και προσφορά στο χώρο του
μεσσηνιακού ποδοσφαίρου τονίζει στη συνέχεια: «Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Επαναλαμβάνω πως μας αρέσει να νικάμε και αν χάνουμε να χάνουμε από δικά μας λάθη ή από ανωτερότητα του αντιπάλου. Κάνουμε πολύ καλή πορεία και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».
Το μυαλό στο Φαραί
Με την ψυχολογία στα ύψη ο Μιλτιάδης προετοιμάζεται πλέον για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ισχυρό φέτος Α.Ο. Φαραί. Η νίκη αποτελεί φυσικά το μοναδικό ζητούμενο για τους γηπεδούχους και αν έρθει θα εδραιώσει την ομάδα στις πρώτες θέσεις.
πηγή:Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες