Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιόλαδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) διοργανώνει την Τρίτη 28 Ιουνίου ενημερωτική ημερίδα με θέμα: « Ελαιόλαδο και νέα ελληνική κουζίνα». Η ημερίδα θα γίνει στο αμφιθέατρο του Μουσείου Γουλανδρή (Λεβίδου 13, Κηφισιά) και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος προβολής και προώθησης ελαιόλαδου με το διακριτικό τίτλο «ΚΟΤΙΝΟΣ ΙΙ».
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:.........
19.00 – 19.30: Προσέλευση
19.30 – 19.45: Χαιρετισμοί επισήμων
Γιώργις Καββαθάς, πρόεδρος ΕΣΤΙΑ, αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ
20.00 – 20.15: Νέα ελληνική κουζίνα και ελαιόλαδο
Μίλτος Καρούμπας, πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων
20.15 – 20.30: Ελαιόλαδο και υγιεινή διατροφή
Δημήτριος Γρηγοράκης, διατροφολόγος – Msc Κλινικός διαιτολόγος
20.30 – 20.45: Η ποιοτική υπεροχή του Ελαιόλαδου
Βασίλειος Καμβύσης, χημικός – πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Χημικών Εμπειρογνωμόνων του ΣΕΒΙΤΕΛ
20.45 – 21.15: Ερωτήσεις – συζήτηση
21.15 – 22.00: Coctail.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:.........
19.00 – 19.30: Προσέλευση
19.30 – 19.45: Χαιρετισμοί επισήμων
Γιώργις Καββαθάς, πρόεδρος ΕΣΤΙΑ, αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ
20.00 – 20.15: Νέα ελληνική κουζίνα και ελαιόλαδο
Μίλτος Καρούμπας, πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων
20.15 – 20.30: Ελαιόλαδο και υγιεινή διατροφή
Δημήτριος Γρηγοράκης, διατροφολόγος – Msc Κλινικός διαιτολόγος
20.30 – 20.45: Η ποιοτική υπεροχή του Ελαιόλαδου
Βασίλειος Καμβύσης, χημικός – πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Χημικών Εμπειρογνωμόνων του ΣΕΒΙΤΕΛ
20.45 – 21.15: Ερωτήσεις – συζήτηση
21.15 – 22.00: Coctail.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου